onze sponsoren

C.O.V.S. Oss-Uden eo

 

 Gezocht: nieuwe leden voor het Spelregelteam COVS Oss/Uden eo


De leden van het Spelregelteam (SRT) zoeken mensen die het leuk vinden om bezig te zijn met en het leren van de voetbal spelregels.


Wanneer komt het SRT bij elkaar ?

In het voetbal seizoen vanaf Oktober tot en met April. In deze periode wekelijks/ 2-wekelijks op een maandag/dinsdag of een woensdag avond tussen 20.00 uur en 22.00 uur bij èèn van de SRT leden thuis. Met uitzondering van de vakantie/feestdagen. Het is dus ook mogelijk voor leden die in ploegendienst werken.


Hoe worden de spelregels bestudeerd en geoefend ?

Dit gebeurt op een informele, gezellige en (inter)actieve wijze. Het oefenen bestaat uit het beantwoorden van schriftelijke, mondelinge, multiple choice- en beeld vragen. Deze worden geleverd door de Landelijke Commissie Spelregels. Hierdoor zijn de leden altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.


Jaarlijks District kampioenschap en Nederlands kampioenschap Spelregels

In april wordt het District kampioenschap Spelregels georganiseerd. Hierbij doen teams van  elk 3 leden, uit het hele district een gooi naar het District kampioenschap en mogelijke deelname aan het NK Spelregels.


Wie zijn de huidige leden van het SRT

Hugo Jaspers, Cees van de Burgt, Bram Witsiers, Nellie Wijffelaars en Peter Theunisz (aspirant lid), met Theo Kappen als coach.


Waarom aanmelden ?

1. Als je het leuk vind om met spelregels bezig te zijn.

2. Als je concrete kennis wil krijgen van de spelregels.

3. Als je inzicht wil krijgen in de spelregels. ( Bijvoorbeeld uitleg waarom bij een gelijktijdige en gelijkwaardige overtreding, bijvoorbeeld het gelijk naar de bal slaan door 2 spelers van 2 teams, 1 speler een gele kaart krijgt en de ander een directe rode kaart.

4. Als je van ervaren collega’s wil leren en zij van jou mogen leren.


Bestaat er een mogelijkheid om een beeld te vormen van het oefenen en de sfeer ?

Het is voor geïnteresseerde leden mogelijk om vrijblijvend een aantal avonden naar keuze mee te kijken en te draaien, om op deze manier een beeld te krijgen van het oefenen en de onderlinge sfeer tijdens een avond.


Hoe kan ik me aanmelden?

Geïnteresseerde leden kunnen contact opnemen met de coach van het SRT, Theo Kappen. Telefoon nummer: 0412-612754 of een mail naar theokappen@live.nl