Nieuwsarchief 28-08-2017 Clubavond met spelregels

C.O.V.S. Oss-Uden eoonze sponsoren

NIEUWSARCHIEF

28-08-2017


Clubavond 28 aug. 2017


Het bestuur is blij met de goedbezochte clubavond van 28 aug. jl.

Door de spelregelcommissie zijn de aanwezigen bijgespijkerd op het gebied van spelregels, die bij monde van Hugo Jaspers aan de zaal werden uitgelegd. Verheugd waren wij ook enkele 'oude' bekenden en een paar nieuwe gezichten te mogen begroeten.


Verder willen wij een speciaal punt van deze avond benadrukken. Peter de Kleijn is op deze clubavond gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap van onze C.O.V.S. Sinds 1 april 1977 is maakt hij onderdeel uit van C.O.V.S. Oss-Uden e.o. en is vrijwel elke clubavond present. Door de jaren heen heeft Peter zich meerdere malen verdienstelijk gemaakt voor onze vereniging, door o.a. zitting te hebben genomen in de jubileumcommissie. Verder is Peter de man die ons voorziet van wat lekkers tijdens de clubavonden en is hij als omroeper vast onderdeel van de kerstbingo-avond. Voorzitter Ron Kerkhof somde wat leuke anekdotes over de carrière van Peter op, waarna hem de versierselen werden opgespeld door Ad de Viet.


Helaas laat Peter's gezondheid hem de laatste tijd wat in de steek, waardoor hij het fluiten op een lager pitje heeft moeten zetten. Desondanks wilden wij als bestuur hem graag in het zonnetje zetten voor zijn veertig jarig lidmaatschap!


Meer over de huldiging van Peter de Kleijn  hier en de foto's van de clubaovnd hier.