Nieuwsarchief 25-03-2018 Mededelingen van het bestuur van COVS Nederland

C.O.V.S. Oss-Uden eoonze sponsoren

NIEUWSARCHIEF

25-03-2018


Op verzoek van het landelijk bestuur plaatsen wij hier haar mededelingen van maart 2018.


Mededelingen van het landelijk COVS bestuur


Media

Ben jij onze vriend al op Facebook? https://www.facebook.com/soccerreferees/

Volg jij ons al op Twitter? https://twitter.com/scheidsrechtersVacature vertegenwoordiger West 1.

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering, op 8 september a.s., is de vertegenwoordiger van West 1, dhr. Piet Tiggelaar, aftredend en NIET herkiesbaar. De zoektocht naar een vervanger loopt al langer, maar heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Heb je belangstelling voor deze functie in het bestuur, neem dan contact op met Piet Tiggelaar: vcn-west1@covs.nl.Vacatures in diverse commissies.

Binnen COVS Nederland zijn de volgende commissies actief: Spelregels, Informatisering, Sponsoring en webshop, Werving en behoud, Technische zaken en toernooien en Media.

Heb je belangstelling voor een rol in een van deze commissies stuur dan een mail naar de secretaris: secretaris@covs.nl, die zorgt dan dat jouw belangstelling bij de betreffende portefeuillehouder terecht komt.Nederlands kampioenschap spelregels voor jeugdteams.

Deze wedstrijd wordt op 2 juni a.s. bij SAO in Apeldoorn.

Teams, bestaande uit twee personen van 18 jaar of jonger, kunnen worden aangemeld bij lcs@covs.nl.Nederlands kampioenschap veldvoetbal voor COVS teams.

Dit kampioenschap wordt op zaterdag 16 juni a.s. bij COVS Eindhoven in Eindhoven gespeeld. Er wordt 7 tegen 7 gevoetbald. Teams, bestaande uit leden van COVS kunnen worden aangemeld via Anton de Wit, lid commissie technische zaken en toernooien: atjdewit@hotmail.com.


 

Het e-magazine "De Scheidsrechter".

Doordat het internet gebruikt wordt voor allerlei zaken die als "misdadig" kunnen worden bestempeld, wordt er op diverse plekken aan toenemende beveiliging gewerkt. Uw besturingssysteem (bijvoorbeeld Microsoft Windows 10), uw e-mail app (bijvoorbeeld Microsoft Outlook) en uw internetprovider schroeven beveiliging zeer frequent op. Daardoor of doordat u zelf uw regels op uw PC (= Personal Computer) aanscherpt, bereikt de mail met de link naar het e-magazine de Scheidsrechter (helaas) niet alle leden.


Als alternatief hiervoor verwijzen wij graag naar:

https://www.covs.nl/redactie/2016-02-21/blad-de-scheidsrechter.


U vindt hier niet alleen de link naar de laatste uitgaven van de Scheidsrechter, maar ook een uitgebreid archief van (bijna) alle eerdere uitgaven van het blad, ook toe het nog een fysiek blad was.